Winterwinkel

Oude Houtlei 2 - centrum Gent
Vanaf donderdag 8 november tot en met zondag 27 januari
Openingsuren: van donderdag tot zondag telkens van 11u tot 18u.


Blommm komt naar buiten!  Speciaal voor het winterseizoen openen we onze eerste winterwinkel in hartje Gent. Vanaf donderdag 8 november tot en met zondag 27 januari vind je er ons winteraanbod in een warm en gezellig oud herenhuis omringd door een selectie mooi Belgische design van Gewoon Guillaume.

Proef er onze bloemen- en  kruideninfusies, ruik er de heerlijk geurende droogbloemen van onze boeketten en laat je inspireren voor je feesttafel of winterkrans.

Voor de wintermaanden droogde Blommm prachtige lokale bloemen en grassen zodat je nu ook na het bloemenseizoen kan genieten van schone bloemen. Gecombineerd met fijn wintergroen worden er pronkstukjes gecreëerd voor op de feesttafel.

Maar er is meer! Van de lekkerste kruiden en bloemen stelt Blommm met veel zorg en smaak heerlijke bloemen- en  kruideninfusies samen. Proef onze cosmos, roos of goudsbloem. 

Met héél veel trots presenteren we er ook onze eerste verjaardagskalender met 12 illustraties van de fantastische illustratrice Sassafras De Bruyn. Voor elke maand baseerde ze zich op een bloem met een tot de verbeelding sprekende betekenis. Een exclusief mooi hebbeding om thuis op te hangen. 

Tot binnenkort!
Paulien